Skal du vælge iPhone eller Android?

Et af tidens helt store dilemmaer – skal man vælge iPhone eller Android? iPhone har i mange år domineret markedet og været først med mange ting. Dette er dog ved at vende, fordi flere af de andre producenter, her især Samsung, er ved at overhale iPhone. De er ikke længere altid først med de nyeste udviklinger og derfor er det ikke længere nemt at vælge mellem det ene eller det andet. Du får her nogle fordele og ulemper ved begge typer.

Fordele og ulemper ved iPhone

En af de største grunde til at mange vælger en iPhone er designet. De har i mange år været førende ift. designet og har dermed også skilt sig markant ud fra de andre telefoner i forhold til telefonernes udseende. Dette er dog ikke længere tilfældet. De fleste nye modeller ligner hinanden mere og mere. Det er derfor ikke mere en markant fordel at vælge iPhonen på grund af det flotte og unikke design.

Når du køber en iPhone køber du et stykke design. Det kan man mærke på prisen. I mange år har telefoner fra Apple været markant dyrere end andre mærker, men dette er også ved at vende. Prisen har været en ulempe længe, men dette er også ved at vende. Topmodellerne fra mange af de største mærker koster efterhånden det samme. Det er derfor ikke en decideret ulempe, da modeller fra de andre mærker kan være lige så dyre. Faktisk kan mange af topmodellerne fra de forskellige mærker efterhånden næsten det samme, så ofte kommer det ned til smag og behag og vane.

Fordele og ulemper ved Android

En af de største dele ved Android i forhold til iPhone er at det er et styresystem og ikke et mærke. Det betyder at du kan vælge imellem mange forskellige telefoner, hvis du er mest til android. Hvis du for eksempel før har haft en Samsung telefon og er blevet vant til det styresystem, skal du ikke til at lære et nyt styresystem, hvis du pludselig køber en HTC eller et andet mærke med android.

For mange er ulempen ved android at det bare ikke er en iPhone. For mange er der bare noget helt specielt over en iPhone, som man ikke rigtigt kan sætte ord på. Hvis man har haft iPhones hele sit liv, er det nok urealistisk pludselig at købe en android telefon. Det er bare ikke det samme.